Hierontahoito Sametta

Sairaalantie 20 B 4
99800 IVALO
Puh: +358-40-861 5952
e-mail: info@hierontasametta.com

Palvelut

Kun haluat aikaa itsellesi.

Hoitolastamme löytyvät myös ihanat ihonhoitotuotteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Klassinen hieronta

 • Klassinen hieronta suunnitellaan aina hoidon alussa asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronta rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja lisää verenkiertoa. Kudosten ravinnonsaanti paranee ja kuona-aineiden poisto tehostuu. Kotihoitona tehty venyttely ja liikunta tukevat hieronnan vaikutusta. Myös iho hyötyy hieronnasta: kireät alueet saavat joustavuutta ja ihokudoksen uusiutuminen tehostuu. Hyvän hieronnan jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Palaa sivun alkuun

Intialainen päähieronta

 • Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen intialaisen päähieronnan ja stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan. Sitä voikin kutsua stressipesuksi sen nopean stressiä purkavan vaikutuksen vuoksi. Noin puolen tunnin hoito tasapainottaa elimistön toimintaa ja se vaikuttaa kehossa vielä kolmekin vuorokautta. Hoito tehdään istuen eikä siinä käytetä öljyä, joten se sopii otettavaksi vaikka keskellä työpäivää.

Palaa sivun alkuun

Hermoratahieronta

 • Kokonaisvaltainen hermoratahieronta on ääreishermoston tehokuntoutusta.Hoidon aikana käsitellään hermoradat, aivot sekä aistit.
 • Hoito kestää n.2 tuntia. Koko keho käydään läpi käyttäen sormilla tehtävää pana ja pyöritä-otetta. Hermoratahieronta elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa.
 • Hermoratahieronta auttaa lihasvaivoihin, moniin kroonisiin sairauksiin, särky- ja kiputiloihin.

Palaa sivun alkuun

Liukukuppaus/Alipainehieronta

 • Liukukuppaus/Alipainehieronta on tehokas lihasjännitysten laukaisija. Siinä käytetään luonnonkumisia imukuppeja ja saadaan käsiteltävään kudokseen alipaine. Kudos lämmitetään ensin käsin hieromalla,lisätään väliaine ja liikutetaan kuppia kipualueen päällä. Alpainehieronta sopii erinomaisesti hoidettaessa lihas- ja nivelkipuja, iskiasta, jännitystiloja sekä selluliittia. Jo 15 minuutin alipainehieronta vastaa 60 minuutin perinteistä hierontaa.

Palaa sivun alkuun

Rejuvanessence A.L.T.-sidekudoshieronta

 • Rejuvanessence A.L.T.-sidekudoshieronta poistaa kasvoille kerääntyneen stressin ja saa aikaan rentoutuneen ja nuorekkaan ilmeen. Menetelmällä vaikutetaan ihon lihaksiin ja sidekudokseen. Hieronnassa käsitellään miimiset kasvolihakset, päänahka, niska, kaula ja hartiat. Hieronta lisää kudoksen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
 • Sormenpäillä tehtävän pehmeän hieronnan jälkeen voi tuntea, miten tehokas hoito on. Noin tunnin pituisen hoidon tuloksen näkee kasvoilla ja hyvän olon tuntee koko kehossa. Hieronnassa ei käytetä voiteita, joten se sopii hyvin myös allergisille.
 • A.L.T.-sidekudoshieronnasta on apua myös purentaongelmiin ja hampaiden narskutteluun. Hoidolla voidaan helpottaa myös migreeniä ja jännityspäänsärkyä sekä parantaa unta. Se sopii myös puhujille ja laulajille.
 • Hoitosarja koostuu kuudesta tunnin mittaisesta hoidosta. Hoitokerrat on suositeltava ottaa 1-2 viikon välein. Uusintahoidossa olisi hyvä käydä 1-2 kuukauden välein.

Palaa sivun alkuun

Selluliittihieronta

 • Selluliitti ei ole läskiä vaan solujen välisiin nesteisiin kertynyttä kuonaa. Selluliittia aiheuttaa mm. heikentynyt lymfan ja verenkierto, hormonaalinen epä- tasapaino, stressi, ummetus ja vääränlainen ruokavalio.
 • Selluliitti näkyy ihossa pieninä kuoppina, usein reisien, pakaroiden ja polvien alueella. Iho selluliittialueella on kosketusarka ja tuntuu kylmältä.Selluliitti ei ole liikalihavuutta, se ei lähde laihduttamalla.
 • Selluliittiöljyllä tehtävä hieronta poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoito vähentää nestekeräytymiä, tasoittaa ihoa ja vähentää selluliitin muhkuroita. Muutoksia selluliitin kovuudessa alkaa näkyä jo kahdessa viikossa, selkeitä muutoksia noin 6-8 viikossa.
 • Selluliittiöljyt tukevat hormonaalista toimintaa, parantavat mielialaa sekä vahvistavat immuniteettia. Suositeltavaa on tehdä selluliittihoito 1x viikossa käyttäen samalla kotihoitotuotteita.

Palaa sivun alkuun

Sabai Spa yrttinyyttihieronta

 • Sabai spa on kokonaisvaltainen hoitosarja.Perinteisessä Sabai-hoidossa sekä hoito että tuotteet tasapainottavat kehoa ja mieltä. Sabai hoitokokonaisuuteen kuu luu lämpöhoito Thaiyrttinyyttipalloilla, passiivinen venyttely sekä hieronta aromaattisella öljyllä.
 • Lämpimiksi höyrytetyillä pallomaisilla yrttinyyteillä avataan kehon energiakanavia,akupisteitä sekä niveliä. Liikkuvuuteen,aineenvaihduntaan ja verenkiertoon vaikutetaan Thai-venytyksillä.
 • Hoito viimeistellään aromaattisella öljyllä tehdyllä hieronnalla. Yrttien, lämmön ja paineen yhteisvaikutus rauhoittaa, rentouttaa, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, avaa liikeratoja, hoitaa kipualueita ja ihoa. Hoito on erittäin kokonaisvaltainen ja tasapainottava.

Palaa sivun alkuun 

Kuumakivihieronta

kuumakivihieronta
 • Kuumakivihieronta on erittäin syvärentouttava hoito. Kivet ovat itseensä lämpöä sitovia basalttikiviä, pinnaltaan sileitä ja liukuvat iholla kevyesti. Lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus. Hoito lisää aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä helpottaa lihasjännitystä. 
 • Hoidon vaikutus perustuu kivien lämmön siirtymiseen lihaksistoon, jolloin verenkierto tehostuu ja kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Hoito helpottaa myös lihas- ja nivelkipuja sekä laajentaa liikeratoja. Kuumakivihieronnan aikana mieli lepää ja hoidon jälkeen olo on raukean rentoutunut. 
 • Basaltti on ominaisuuksiltaan paras kivi. Se on tiivis, pinnalta sileä ja sen lämmönvaraamiskyky on korkea. Sileät kivet sekä hoidettava alue käsitellään luomuöljyllä. Öljy saa kivet liikkumaan helposti tuoden tasaisesti lämpöä hoidettavalle alueelle. 
 • Kuumakivihieronta on myös erinomainen lahjaidea henkilölle, joka kaipaa hetken rauhaa ja rentoutumista.
 • Hoitoaika on n. 1,5-2h.

Palaa sivun alkuun